๐Ÿ“ฃPROMOSI Baju Muslimah PLUS SIZE UP to๐Ÿ’ฅ 70% discount โ€ผ๏ธ

Kali ni Apricus Fashion bagi discount untuk 4 koleksi Baju Muslimah Plus Size dekat semua Apricus Lovers . Ini bukan cobaan tau ! Ini betul-betul kejadian depan mata yang Apricus nak bagi discount 70% untuk Apricus Lovers. Jom tengok 4 koleksi Baju muslimah di bawah yang Apricus nak bagi. ๐Ÿ‘‡

  1. KURUNG PAHANG RIAU
KURUNG PAHANG RIAU ini Apricus nak bagi discount ! Koleksi didatangkan dengan 5 pilihan warna iaitu Maroon, Peacock Blue, Dark Purple, Dark Green, & Reddish Brown. Untuk size pula, Terdapat saiz dari 3XL hingga 6XL. Apricus Fashion sememangnya sentiasa memberi ruang & peluang kepada pemakai yang berbadan besar untuk lebih bergaya. So untuk yang berbadan atau bersaiz besar, jangan risau, Apricus memang ada size untuk orang yang bersaiz besar.

2. KURUNG NAMI BLOSSOM

KURUNG NAMI BLOSSOM ini adalah koleksi kedua yang Apricus nak bagi discount !! Koleksi ni ada6 warna pilihan yang boleh dipilih. 6 warna tersebut ialah Red Velvet (Maroon), Vanilla Cream (White), Ash Grey, Dark Lavender (Purple), Oxford Blue (Navy Blue), & Midnight Black.
Dan mempunyai size dari S hingga 4XL. Koleksi ini terdapat sulaman bunga yang sangat cantik dan sangat berbaloi bila di beli dengan harga yang murah den material dari cotton yang berkualiti. Mesti sangat berpuas hati. ๐Ÿ˜Š

3. KEBARUNG JOHOR RIAU

Koleksiย Kebarungย ย ini didatangkan dengan 5 pilihan warna iaituย Golden Brown, Maroon, Dusty Blue, Dark Greenย danย Dusty Pink. Untuk saiz pula, Mempunyai saiz dari 3XL hingga 6XL. Apricus Fashion sememangnya sentiasa memberi ruang dan peluang kepada pemakai yang berbadan plus size untuk lebih bergaya sepanjang hari! Siapa kata orang berbadan tak boleh bergaya?? Silap tau! salah tu ! Semua orang boleh bergaya sama ada berbadan besar atau kurus. ๐Ÿ˜Š

4. JULIETTE KEBAYA DIAMOND

JULIETTE KEBAYA DIAMOND ni yang menyerlahkan koleksi ni ialah diamond yang ada di sekeliling di pergelangan tangan, memang nampak cantik sangat . Yang ni pun Apricus nak bagi discount! Koleksi ni memang meletops! Ianya mempunyai warna Forest Green , Red Velvet , Oxford Blue , Midnight Black & Dark Lavender. Dan size pula mempunyai saiz dari saiz S hingga 4XL. ๐Ÿ˜Š

Kenapa koleksi baju muslimah dari Apricus ni boleh licin dalam sekelip mata je? Kenapa??! Sebab team Apricus bukan focus pada design cantik je, most importantly practical!! Fabric yg high quality, super duper soft, rasa sejuk je bila pakaiย Yang penting kepuasan hati customer memakai koleksi baju muslimah dari Apricus.๐Ÿ˜